Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελαμένος» ο Λάζαρος με τον Θρύλο και αυτό φαίνεται!

«Τρελαμένος» ο Λάζαρος με τον Θρύλο και αυτό φαίνεται!
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 11:11

Είναι Ολυμπιακός από μικρό παιδί και πάντα ήθελε να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη φανέλα του Θρύλου. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση στο επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» κόντρα στην Λουκέρνη.

Τα δύο γκολ που σημείωσε, το πάθος που έβγαλε, κυνηγώντας μία χαμένη μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, γλιτώνοντας το κόρνερ για την ομάδα του, έκαναν τον κόσμο του Θρύλου να τραγουδάει αρκετές φορές ρυθμικά το όνομά του στην εξέδρα.

Ο Λάζαρος ζει το όνειρό του, είναι «τρελαμένος» με τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό αγώνα με τους Ελβετούς.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή τη φετινή σεζόν και αν συνεχίσει στον ίδιο και σε καλύτερο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που θέλει, σίγουρα θα τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός ο κόσμος! (vids)

Φανταστικός ο κόσμος! (vids)

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» οδηγώντας τον Θρύλο στην εμφατική και εύκολη νίκη με 4-0 επί της Λουκέρνης.