Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δε συνεχίζει στην Λα Κορούνια ο Γκιγιέρμε»

«Δε συνεχίζει στην Λα Κορούνια ο Γκιγιέρμε»
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 11:46

Εντείνει τις προσπάθειές του τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Γκιγιέρμε, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δε θα συνεχίσει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και οι Ισπανοί θεωρούν τους «ερυθρόλευκους» ως τον επικρατέστερο επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αποχώρηση του από την «Ντέπορ» φαντάζει σίγουροι για τους Ισπανούς, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Νάτσο Γκονζάλες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογό του ο 27χρονος.

Ο Γκιγιέρμε δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Λα Κορούνια με την Λούγκο, ενώ θα μείνει εκτός αποστολής και στο νέο φιλικό της ομάδας της Γαλικίας με την Οβιέδο.

Η έξοδός του από την Ντεπορτίβο είναι θέμα χρόνου και μένει να φανεί αν όντως τελικά θα πιάσει Λιμάνι, κάτι το οποίο από την Ιβηρική θεωρούν ως το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη χρονική στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Προσγείωση από τον Μαρτίνς...

Προσγείωση από τον Μαρτίνς...

Ο Ολυμπιακός με το 4-0 μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς με την Λουκέρνη, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι πρέπει η ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, έχοντας ως στόχο τη νίκη και στην Ελβετία.