Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκτάς διαρκείας, στηρίζεις τον Ερασιτέχνη!

Αποκτάς διαρκείας, στηρίζεις τον Ερασιτέχνη!
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 19:34

Μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό για τα εισιτήρια διαρκείας. Δεν είναι απλά πώς στηρίζουν οι ΓΑΥΡΟΙ την ομάδα του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ. Αλλά το σημαντικό είναι πώς τα χρήματα από την Κάρτα Μέλους που απαιτείται για να βγάλει κάποιος εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού, πηγαίνουν για την οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη.

Πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτό; Τεράστια! Διότι τα τελευταία χρόνια ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο έχει απογειωθεί. Τη σεζόν που πέρασε, για να μην το ξεχάσουμε, ο σύλλογος συμμετείχε με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ανά άθλημα, σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Κατακτώντας δύο ευρωπαϊκές κούπες.

Το Champions League στο πόλο Ανδρών και το Challenge Cup στο βόλεϊ Γυναικών. Αμφότερα εκτός έδρας, διότι οι τελικοί έγιναν στο «σπίτι» της Προ Ρέκο και της Μπούρσα, αντίστοιχα. Οπότε μην το ξεχνάμε αυτό.

Κάθε εισιτήριο διαρκείας δεν σημαίνει μόνο εμπιστοσύνη στις ομάδες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Σημαίνει πολύ περισσότεροι. Ο καθένας γίνεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο για να πρωταγωνιστεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα που έχει συμμετοχή. Κι αυτό είναι το μεγαλείο αυτού του συλλόγου.

Οπότε με το διαρκείας στηρίζουμε δυναμικά τον Ερασιτέχνη που την τελευταία οκταετία έχει απογειωθεί και γράφει συνεχώς «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του ενδοξότερου και μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Η ελληνοποίηση αποδίδει...

Η ελληνοποίηση αποδίδει...

Με πέντε Έλληνες ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το ματς με την Λουκέρνη. Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο και κάνει τη διαφορά.