Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελική ευθεία για δύο...

Τελική ευθεία για δύο...
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 01:25
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις επαφές και τις κινήσεις τους, για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου κι ενός σέντερ φορ. Ουσιαστικά εξέλιξη δεν σημειώθηκε υπό την έννοια ότι δεν είχαμε ενημέρωση πώς τελειώσει οριστικά κάποια από τις υποθέσεις που δουλεύουν οι «ερυθρόλευκοι». Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι και τους παίκτες που είναι στην ατζέντα του.

Ας αναλύσουμε, όμως, τι εννοούμε… Ονόματα ακούγονται και αρκετά. Για την επίθεση, Ρουί Φόντε και Φράνκο Σολδάνο. Δημοσιεύματα πολλά σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ειδικά για τον Αργεντινό επιθετικό. Τα οποία αναφέρουν πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβάσει την προσφορά τους, στην Ουνιόν Σάντα Φε για να τον αποκτήσουν. Δημοσιεύματα και για τον Πορτογάλο επιθετικό της Φούλαμ. Πολλά κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία των δύο συλλόγων για τον παίκτη.

Στο χώρο του κέντρου, πάντα στην πρώτη γραμμή ο Γκιγιέρμε. Φεύγει από τη Λα Κορούνια, οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν πώς υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο παίκτης δεν παίρνει μέρος στα φιλικά της ομάδας της Γαλικίας. Στην Τουρκία ανάλογα δημοσιεύματα για τον Γουίλιαμ Βεκέρ της Αντάλιασπορ, ενώ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται.

Το σίγουρο είναι ένα. Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είναι σε ανοικτή γραμμή με αρκετούς παίκτες και θέλουν να κλείσουν άμεσα αυτούς που αποτελούν προτεραιότητες σε ό,τι αφορά τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους. Επιδιώκουν να το κάνουν άμεσα και αυτό θέλουν να είναι το ταχύτερο δυνατόν!

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη» για Νάτχο και Μεριά

«Πρώτη» για Νάτχο και Μεριά

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα στο φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά.