Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παλεύει ο Θρύλος...

Το παλεύει ο Θρύλος...
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 11:10

Συνεχίζει τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» το παλεύουν παρά τις δυσκολίες που βάζουν συνεχώς οι Ισπανοί, έχοντας ως όπλο στη φαρέτρα τους, την επιθυμία του Βραζιλιάνου μέσου να αποχωρήσει από την «Ντέπορ», όντας πολύ θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση στο «6», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν εναλλακτικές λύσεις, με εκείνη του Μικέλ Αγκού να μοιάζει ως την πιο «δυνατή» που εξετάζουν οι Πειραιώτες.

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί ξένο σώμα από την ομάδα της Γαλικίας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έμεινε εκτός από τα φιλικά του συλλόγου του με την Λούγκο και την Οβιέδο και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Θρύλος κάνει ότι μπορεί για να φέρει στο Λιμάνι τον Γκιγιέρμε και να κλείσει με αυτό τον τρόπο ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι του παζλ από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Προχωράει και για τον φορ

Προχωράει και για τον φορ

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του επιθετικού στον Ολυμπιακό, με τα ονόματα των Ρουί Φόντε, Αχμέντ Χασάν και Φράνκο Σολδάνο να βρίσκονται, όπως φαίνεται, πιο ψηλά στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα.