Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άσε τις ιδεολογίες στην άκρη και μέτρα τα ευρώ...»

«Άσε τις ιδεολογίες στην άκρη και μέτρα τα ευρώ...»
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 00:30

Τα στελέχη της Κυβέρνησης συνεχίζουν τον πόλεμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με συνεχή κείμενα μέσα από τα οποία θέλουν να παρουσιάσουν μια εικονικά κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όμως επειδή συνεχίζουν να δείχνουν αυτή την αλαζονική στάση τους, τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Κι αυτό έκανε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Καραπαπάς. Απάντησε στον Θανάση Καρτερό, τον σύμβουλο του Αλ. Τσίπρα που νωρίτερα είχε επιτεθεί στον ηγέτη του Ολυμπιακού, δείχνοντας για μια ακόμα φορά πώς αυτή η Κυβέρνηση δεν θέλει την ελευθεροτυπία.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει: «Αντί να ξεστραβωθείτε να δείτε την πραγματικότητα, μπας και κάνετε κάτι για τον τόπο και γλιτώσετε λίγη συγχώρεση συνεχίζετε να λαδώνετε τη βρώμικη μηχανή σας. Κράτος και παρακράτος να φωνάζει για ιδεολογία Καρτερέ;

Δε βαρέθηκες να αυτομαστιγώνεσαι με γελοία ανούσια κείμενα για να δείξεις πόσο κακός είναι ο Μαρινάκης; Σπρώχνεστε εσύ κι οι Βαξεβάνηδες για να δείξετε πόσο πιστοί είστε στην κομματική γραμμή.

Ας δεχτούμε λοιπόν όσα περιγράφεις για τον εαυτό σου, για το βάρος που σου έβαλαν τα χρόνια και τα βλέπεις όλα θολά και ας σε αφήσουμε μόνο στο βάλτο. Ούτως ή άλλως κατάφερες να μην έχουν αξία οι απαντήσεις στο ρόλο σου...

Γιατί ρόλος είναι και διατεταγμένη υπηρεσία. Άσε τις ιδεολογίες στην άκρη και μέτρα τα ευρώ...»

Διαβάστε επίσης