Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για τον χαφ...

Όλα για τον χαφ...
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 11:48

Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, που θα κάνει τη διαφορά στον άξονα του Ολυμπιακού, αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητά του στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, όπως σας έχουμε τονίσει και τις προηγούμενες ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να πιέζουν την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην ομάδα τους, με την ισπανική ομάδα να μην έχει πει ακόμη το «ναι».

Οι Πειραιώτες, έχουν για σύμμαχό τους την επιθυμία του παίκτη, ωστόσο, στο μυαλό τους υπάρχουν πάντα οι εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που «χαλάσει» του Βραζιλιάνου μέσου.

Η περίπτωση του Μικέλ Αγκού εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κρατώντας στάση αναμονής, ώστε να δουν τι θα γίνει τελικά με τον Γκιγιέρμε. Πάντως, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη τους Ισπανούς, με την υπόθεσή αυτή να τελειώνει άμεσα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Κοσταρικανό εξτρέμ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη ομάδα για να τον αποκτήσουν.