Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχουν» για τη ρεβάνς...

«Τρέχουν» για τη ρεβάνς...
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 16:09

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (16/08) θα αντιμετωπίσει την Λουκέρνη στην Ελβετία για τον επαναληπτικό αγώνα της γ’ προκριματικής φάσης του Europa League.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πιθανό να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Μπίμπαρς Νάτχο και Γιασίν Μεριά.

Οι δυο τους έπαιξαν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ατρόμητο Πειραιά και πλέον «τρέχουν» για να βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στην ρεβάνς στην Ελβετία.

Ακόμη δεν βρίσκονται στο 100% τους, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, κάτι το οποίο ενδεχομένως να του το επιτρέπει και το σκορ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στην Ελβετία έχοντας το 4-0 του πρώτου αγώνα στο σακούλι τους.

Τόσο ο Ισραηλινός μέσος όσο και ο Τυνήσιος αμυντικούς θα προσπαθήσουν να είναι απόλυτα έτοιμοι τις επόμενες ημέρες, με το επίσημο ντεμπούτο τους στον Θρύλο να μην αργεί...

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφα... (pic)

Αντίστροφα... (pic)

Τρεις ημέρες ακόμη για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού στην Ελβετία κόντρα στην Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.