Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φόντε, η... προσφορά και η Γαλλία

Ο Φόντε, η... προσφορά και η Γαλλία
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 19:07

Σίγουρη είναι η αποχώρηση του Ρουί Φόντε από τη Φούλαμ. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα. Κι όπως ανέφερε στη σημερινή της έκδοση (σ.σ.: της 13ης Αυγούστου) η εφημερίδα «Daily Mirror», ο σύλλογος του Λονδίνου δίνει τον παίκτη. Με το σχετικό δημοσίευμα να έχει τίτλο «ο Ρουί Φόντε της Φούλαμ θα προσφερθεί σε ευρωπαϊκές ομάδες».

Όπως σημειώνεται, μετά και τις προσθήκες που έγιναν στην επιθετική γραμμή της Φούλαμ, ο Φόντε δεν υπολογίζεται και είναι ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την αγγλική ομάδα να μην έχει απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Την περασμένη εβδομάδα το όνομα του Φόντε «έπαιξε» πολύ για τον Ολυμπιακό. Με τα δημοσιεύματα σε Αγγλία και Πορτογαλία να κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και τους «ερυθρόλευκους» για τον ποδοσφαιριστή και την παραχώρησή του.

Πλέον, όμως, σημειώνοντας πώς ο Ρουί Φόντε κοιτάει αρκετά και στη γαλλική αφορά καθώς ο αδερφός του Ζοζέ πήρε μεταγραφή για την Λιλ πριν από λίγο καιρό και δεν αποκλείεται ο φορ της Φούλαμ να τον ακολουθήσει στο Σαμπιονά.

Διαβάστε επίσης