Ντουντούκα
Έτοιμοι. Πίστη στην ομάδα και μπορούμε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η ζωή μας πρέπει να έχει τα χρώματα που μας μάγεψαν από μικρούς»

«Η ζωή μας πρέπει να έχει τα χρώματα που μας μάγεψαν από μικρούς»
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 20:02

Έχουν πει πολλές φορές πώς η ιδανικότερη εικόνα για τις κερκίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ΣΕΦ, στο Ρέντη, στο Παπαστράτειο είναι μία. Ο κόσμος να φορά ερυθρόλευκα. Όχι μόνο για να δίνει… χρώμα στην κερκίδα, αλλά γιατί ότι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης του Ολυμπιακού είναι και κομμάτι της ζωής μας, την καθημερινότητάς μας.

Κι αυτό είναι που σχολιάζει η πλειοψηφία της νέας σεζόν για το εντός έδρας ματς που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη κόντρα στην Λουκέρνη και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου. Με το σχετικό μήνυμα που δημοσιεύσουν όλοι οι σύνδεσμοι της Θύρας 7, μέσα από τις σελίδες του στο facebook, να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ο 12ος παίκτης. Υποχρέωση μας είναι να φοράμε την ερυθρόλευκη και να την ιδρώνουμε στη κερκίδα.

Φανταστείτε έναν ποδοσφαιριστή χωρίς εμφάνιση, με μια μπλούζα απ' τη ντουλάπα του και να τελειώνει τον αγώνα χωρίς να έχει στάξει στάλα ιδρώτας.

Θα τρώγε κλωτσιές με τη λήξη.

Η εμφάνιση δεν είναι απλά ένα ρούχο. Είναι η αμφίεση του 12ου παίκτη.

Την επόμενη φορά που θα ‘ρθεις χωρίς την ερυθρόλευκη στο γήπεδο και θα φύγεις χωρίς να έχεις ιδρώσει τη φανέλα, σκέψου ότι άφησες την ομάδα χωρίς τον παίκτη παραπάνω.

Ιδρώνουμε τη φανέλα. Συμμετέχουμε στο παιχνίδι.

Είμαστε οπαδοί. Δεν είναι θέατρο.

Είναι η ζωή μας και πρέπει να έχει τα χρώματα που μας μάγεψαν από μικρούς.

Όλοι ερυθρόλευκα. Το Καραϊσκάκη στον αέρα».

Διαβάστε επίσης

Νίκη ξανά, αλλά και αφίξεις!

Νίκη ξανά, αλλά και αφίξεις!

Η ομάδα έχει τους στόχους της στον αγωνιστικό χώρο, όπως το ίδιο και έξω από αυτόν. Και προσπαθεί να τελειώσει άμεσα τα ανοικτά θέματα.