Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη ξανά, αλλά και αφίξεις!

Νίκη ξανά, αλλά και αφίξεις!
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 20:19

Το βράδυ της Πέμπτης (16/08, 20:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λουκέρνη στην Ελβετία, στη ρεβάνς του 4-0 του «Γ. Καραϊσκάκης». Μετά το σκορ του πρώτου ματς, η υπόθεση πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να έχουν εξίσου καλή απόδοση και να πετύχουν μια ακόμα νίκη, ώστε να περάσουν στα πλέι οφ του Europa League με δύο νικηφόρα αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και τους έχει ζητήσει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να επιδιώξουν να βγάλουν στο γήπεδο ανάλογα στοιχεία με εκείνα της πρώτης αναμέτρησης. Αλλά το ζήτημα είναι το καθαρά αγωνιστικό. Εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το άλλο ανοικτό «μέτωπο» είναι η ενίσχυση της ομάδας. Ειδικά στη θέση του αμυντικού μέσου που έχει πέσει το βάρος, αλλά και στου επιθετικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις για να κλείσουν τους παίκτες στις δύο αυτές θέσεις που προαναφέραμε. Στόχος είναι να κλείσουν αυτά τα θέματα άμεσα. Για να μπορέσουν να δηλώσουν τους νέους παίκτες στη λίστα της UEFA για τις αναμετρήσεις στα πλέι οφ, είτε αντίπαλος είναι η Μπέρνλι, είτε η Μπασάκσεχιρ. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη αργά το βράδυ.

Σε διπλό… ταμπλό ο Ολυμπιακός και για τη νίκη στην Ελβετία και για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Το ιδανικό θα είναι να πάνε και τα δύο όπως τα θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και τις επόμενες ημέρες να εξελιχθούν όλα ομαλά.

Διαβάστε επίσης