Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα εξελίξεων

Εβδομάδα εξελίξεων
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 00:47

Την Τρίτη το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Ελβετία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πώς οι άνθρωποι της ομάδας, αυτοί που ασχολούνται με τα μεταγραφικά, δεν θα έχουν δουλειά. Αντιθέτως, θα έχουν παραπάνω από το κανονικό. Διότι έχουμε μπει σε μια εβδομάδα πολύ σημαντικών εξελίξεων σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των «ερυθρολεύκων» τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση.

Η λίστα και τα δεδομένα

Τα ονόματα που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην ατζέντα τους είναι τέσσερα, δύο σε κάθε θέση. Στο κέντρο τον Γκιγιέρμε και τον Μιγκέλ Αγκού, στην επίθεση τον Ρουί Φόντε και τον Φράνκο Σολδάνο. Διαφορετικές περιπτώσεις ο καθένας, αλλά με όσα έχουν συμβεί το φετινό καλοκαίρι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένοι να έχουν στο πλάνο περισσότερες από μια λύσεις για την κάθε θέση, ώστε να τελειώσουν τα ανοικτά θέματα άμεσα και να έρθουν οι παίκτες, που θα αποκτηθούν τελικά, στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Όλα πλέον είναι πιθανά...

Το προηγούμενο διάστημα ο μεν Γκιγιέρμε φαίνονταν πώς αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η στάση της Λα Κορούνια που προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, αλλά και το γεγονός ότι δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έχει ως αποτέλεσμα να ασχολούνται το ίδιο δυνατά και με τον Νιγηριανό μέσο από την Πόρτο. Σίγουρα ο Γκιγιέρμε ήταν η πρώτη επιλογή το προηγούμενο διάστημα, αλλά ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα του, έχει ως αποτέλεσμα να είναι πλέον ίσως και λίγο πιο πίσω από τον Αγκού, στη «μάχη» για την απόκτηση του αμυντικού μέσου από τους «ερυθρόλευκους».

Η θέληση του Σολδάνο, η διάθεση της Φούλαμ

Στην επίθεση αναφέραμε τα ονόματα. Από τη μια Φράνκο Σολδάνο, από την άλλη Ρουί Φόντε. Με τον Αργεντινό της Ουνιόν Σάντα Φε τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την προσφορά του και περιμένει την απάντηση της ομάδας του 23χρονου σέντερ φορ. Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε πρόσφατα πώς η προοπτική της Ελλάδας είναι κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη. Με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό...

Όσον αφορά στον 28χρονο Πορτογάλο. Η Φούλαμ τον δίνει, δέχεται να πληρώσει και μέρος του συμβολαίου του παίκτη και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κλείσει αυτό το... παράθυρο. Όπως και να έχει, όμως, έχουμε μπει σε μια εβδομάδα που θα κρίνει πολλά. Και δεν αποκλείεται ως το τέλος της να έχουμε δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης

Σήμερα η αποστολή

Σήμερα η αποστολή

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει τους διαθέσιμους παίκτες για το ματς με τη Λουκέρνη.