Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει σφραγίδα …ανικανότητας

Μπαίνει σφραγίδα …ανικανότητας
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 08:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παμφόλυγα! Κατά το κοινώς λεγόμενο, μια… φούσκα! Με μια λέξη, έτσι χαρακτηρίζεται η θητεία του Βασιλειάδη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Και σα να μην έφτανε αυτό, ποτέ ο νυν Υφυπουργός δεν βγήκε από τη σκιά του Κοντονή, θεωρούμε ότι έτσι θα τον κρίνει η ιστορία, αφού συνέχισε την πολιτική του προκατόχου του. Βέβαια, ο Κοντονής πρόλαβε και κατέθεσε ένα αθλητικό νομοσχέδιο, το δεύτερο τού… έμεινε στη διαβούλευση, καθώς εγκατέλειψε την οδό Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι για να γίνει Υπουργός Δικαιοσύνης.

Από τότε, συγκεκριμένα από τις 4 Νοεμβρίου 2016, στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ο Βασιλειάδης προανήγγειλε ότι θα κατέθετε δικό του νομοσχέδιο, κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές, όμως επρόκειτο για λόγια που δεν έγιναν πράξη, ούτε πρόκειται αν αληθεύουν τα σενάρια ότι θα …αναβαθμιστεί σε Υπουργό.

Και να παραμείνει Υφυπουργός Αθλητισμού αποδεικνύεται ότι ο Βασιλειάδης δεν είχε σχέδιο για το ποδόσφαιρο, παρά μόνο τακτική, η οποία είχε να κάνει με την κατάργηση του αυτοδιοίκητου, με ωμές παρεμβάσεις του σε αγωνιστικά θέματα. Τελευταίο παράδειγμα η εμμονή του να μειωθούν οι ομάδες της Superleague σε 14 και της Football League σε 12 και με το κατάλληλο μπόνους με χρήματα από τον κρατικό κορβανά.

Ο Βασιλειάδης, αρχικά, ευαγγελίστηκε την… καραμέλα της «εξυγίανσης», όμως πλέον έλιωσε και γελάει το σύμπαν, ενώ κοντεύει να ξεφτιλιστεί και η λέξη κανονικότητα. Αν το είχε καταφέρει θα τολμούσε να εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη, όμως δεν υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που να μη θεωρεί ότι η πολιτική του ήταν «φιλική», αρχικά προς τις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και τελικά μόνο «φιλική» προς την ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης

Η «τελευταία» πριν την Ελβετία

Η «τελευταία» πριν την Ελβετία

Την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί (14/08) ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη.

Σήμερα η αποστολή

Σήμερα η αποστολή

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει τους διαθέσιμους παίκτες για το ματς με τη Λουκέρνη.