Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιέζει την Λα Κορούνια ο Γκιγιέρμε για Ολυμπιακό

Πιέζει την Λα Κορούνια ο Γκιγιέρμε για Ολυμπιακό
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 09:59

Η υπόθεση του Γκιγιέρμε βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς αναμένεται άμεσα να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία δέχεται πιέσεις εκτός από τους Πειραιώτες και από τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο.

Ο 27χρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο και κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να πιέσει τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας να πουν το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Ο Γκιγιέρμε δεν υπολογίζεται από το σύλλογο της Γαλικίας και έτσι ο Βραζιλιάνος θέλει να αποχωρήσει άμεσα με την επιλογή του Ολυμπιακού να είναι η καλύτερη για εκείνον.

Ο 27χρονος μάλιστα σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» φέρεται να είχε επίσημη συνάντηση με τους ανθρώπους της «Ντέπορ», όπου φαίνεται να τους είπε: «Αφήστε με να πάω στον Ολυμπιακό».

Πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες ή και ώρες να ξεκαθαρίσει οριστικά αυτή η υπόθεση, με τον Ολυμπιακό όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, με εκείνη του Μικέλ Αγκού να βρίσκεται πιο ψηλά στην «κόκκινη» λίστα.

Διαβάστε επίσης

Η «τελευταία» πριν την Ελβετία

Η «τελευταία» πριν την Ελβετία

Την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί (14/08) ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη.