Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με καλή ψυχολογία, αλλά και χαμηλά τη... μπάλα

Με καλή ψυχολογία, αλλά και χαμηλά τη... μπάλα
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 11:39

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (16/08) την Λουκέρνη στην Ελβετία για τη ρεβάνς του 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

Οι Πειραιώτες όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα ταξιδέψουν σήμερα το απόγευμα για την Ελβετία, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, όχι μόνο για το εμφατικό σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά κυρίως για την εμφάνισή τους.

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προσπαθήσει και φαίνεται ότι έχει καταφέρει να προσγειώσει από την πρώτη στιγμή τους παίκτες του. Μπορεί το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας να είναι εξαιρετική, όμως, όλοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν 100% έτοιμοι και στον επαναληπτικό, ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να αντιμετωπίσουν περισσότερες δυσκολίες από τους Ελβετούς και γι’ αυτό καλούνται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Φυσικά, το 4-0 τους έχει στείλει ουσιαστικά στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ωστόσο, όλοι επιθυμούν να συνδυάσουν την πρόκριση με ακόμη μία νίκη, με ωραίο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Οι δημιουργοί του Θρύλου!

Οι δημιουργοί του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν μεγάλη έφεση, εκτός από το να σκοράρουν, στο να κάνουν χαρούμενους τους συμπαίκτες τους.