Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 13:14

Την αποστολή για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη στην Ελβετία, την Πέμπτη (16/08) ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς το μεσημέρι της Τρίτης (14/08).

Ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το τέλος της πρωινής σημερινής προπόνησης έκανε γνωστούς τους 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Ελβετία σήμερα το απόγευμα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν έχει αλλαγές σε σχέση με αυτήν του «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρώτο αγώνα με την Λουκέρνη, εκτός από την προσθήκη του Δημήτρη Σκαφίδα.

Πιο συγκεκριμένα, στην αποστολή των Πειραιωτών βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε επίσης

Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Κούτρης

Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Κούτρης

Ο Ισραηλινός μέσος, καθώς και ο αμυντικός του Θρύλου δεν είναι ακόμη έτοιμοι και προτιμήθηκε να μείνουν εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη.

Οι δημιουργοί του Θρύλου!

Οι δημιουργοί του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν μεγάλη έφεση, εκτός από το να σκοράρουν, στο να κάνουν χαρούμενους τους συμπαίκτες τους.