Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πτήση τσάρτερ ο Θρύλος στην Ελβετία

Με πτήση τσάρτερ ο Θρύλος στην Ελβετία
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 19:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το αρχικό πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν να ταξιδέψουν με την πτήση της «SWISS INTL AIRLINES» για τη Ζυρίχη, αλλά το αεροσκάφος είχε ένα πρόβλημα. Θέμα με το σύστημα προσγείωσης. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:50.

Έγιναν προσπάθειες να βρεθεί το ανταλλακτικό που απαιτούνταν ώστε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες στο αεροσκάφος και να πετάξει με λίγη ώρα καθυστέρηση. Όμως, τελικά δεν ήταν εφικτό να βρεθεί έγκαιρα το απαραίτητο ανταλλακτικό. Αποτέλεσμα ήταν τελικά να ματαιώσει η εταιρία την προγραμματισμένη της πτήση για τη Ζυρίχη.

Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και άμεσα βρέθηκε η λύση. Ναύλωσαν αεροσκάφος και θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για την Ελβετία, η οποία αναχωρεί σύντομα από την Αθήνα.

Ταλαιπωρία στην αρχή, αλλά το ταξίδι γίνεται και η αποστολή του Θρύλου «πετάει» κανονικά για Ζυρίχη. Απλά θα φτάσει στη Λουκέρνη με καθυστέρηση, καθώς υπάρχει και η οδική μετακίνηση από τη Ζυρίχη, όταν θα φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ελβετία.

Διαβάστε επίσης