Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... μπαλάκι στην Ουνιόν!

Το... μπαλάκι στην Ουνιόν!
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 - 01:50

Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο που θα τελειώσει άμεσα. Βέβαια, ακόμα και αυτή την ώρα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος 100% για την τελική της εξέλιξη. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ας τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, να δούμε τα δεδομένα, αλλά και τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Το πιο σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι ένα: Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Φράνκο Σολδάνο. Ο 24χρονος επιθετικός θέλει να έρθει στην Ελλάδα, να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Όπως είχε τονίσει πριν από λίγες ημέρες, θα του άρεσε η προοπτική της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Για τον δε Ολυμπιακό είχε υπογραμμίσει πώς είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία στα κύπελλα Ευρώπης. Κι αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πλέον, είναι πώς ο Σολδάνο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Έχει «ψηθεί» κι αυτό ήταν που μετέφερε στην πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Η Ουνιόν προσπαθεί να κερδίσει... χρόνο και χρήμα

Από την άλλη, πρέπει να σημειώσουμε πώς η Ουνιόν έχει το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη. Είναι κι αυτή μια παράμετρος που πρέπει να έχουμε κατά νου όλες αυτές τις ημέρες. Αυτή την ώρα, λοιπόν, το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την πλευρά της ομάδας από τη Σάντα Φε. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη που έχουν οι Αργεντινοί στα χέρια τους, αλλά ακόμα και τώρα δεν έχουν απαντήσει στους «ερυθρόλευκους». Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Είναι ξεκάθαρο πώς η Ουνιόν προσπαθεί να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Με την υποσημείωση πώς ο Σολδάνο, εάν δεν πουληθεί τώρα, από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει. Εδώ, όμως, πρέπει να έχουμε και κάτι ακόμα κατά νου. Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές για τη συμφωνία με μια ομάδα από τη Νότια Αμερική, δεν μπορεί ποτέ κανένας ευρωπαϊκός σύλλογος να είναι 100% σίγουρος.

Οπότε πλέον το... μπαλάκι έχει πάει στην Ουνιόν που καλείται να δώσει τη δική της απάντηση σε αυτή την ιστορία. Στην Αργεντινή, πάντως, έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα και το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε πώς περιμένουν να τους κάνει πρόταση και η Λεβάντε για τον Σολδάνο, η οποία φαίνονταν να δείχνει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του, άλλο εάν από την Ισπανία δεν επιβεβαιώνονταν τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Βίντεο και ανάλυση...

Βίντεο και ανάλυση...

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε το πρώτο ματς στους παίκτες του, εστιάζοντας στα λάθη που έγιναν, για να μην επαναληφθούν.