Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σερί με μηδέν στην άμυνα...

Το σερί με μηδέν στην άμυνα...
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 - 12:44

Ανέπαφη την εστία του για τέσσερα συνεχόμενα ματς κρατάει ο Ολυμπιακός (αν συνυπολογίσουμε και το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ατρόμητο Πειραιά), κάτι το οποίο θέλει να συνεχιστεί και στον επαναληπτικό με την Λουκέρνης την Ελβετία για το Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόσο στα δύο φιλικά με την Γκεζτέπε και την Λεγανές όσο και στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη πήραν πολύ καλό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι, στοιχείο το οποίο είχε βάλει ως στόχο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι προτεραιότητα αποτελεί η άμυνα στην ομάδα, να καταφέρνει να κρατάει μακριά τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας και στη συνέχεια θα έρθουν οι λύσεις μπροστά. Κόντρα στην Λουκέρνη, ο Θρύλος πήρε άριστα και στην μεσοεπιθετική του γραμμή, με τις συνεργασίες των «ερυθρόλευκων» να βγαίνουν.

Όμως, ο κόουτς του Θρύλου επιθυμεί ακόμη και στις άσχημες βραδιές του συλλόγου επιθετικά, να μπορεί να κρατάει το μηδέν πίσω.

Ο στόχος για το μηδέν για 4ο σερί ματς για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικός και οι Πειραιώτες θα παλέψουν για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Η πόλη της Λουκέρνης!

Η πόλη της Λουκέρνης!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα ωραίο θέμα με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος του Θρύλου που θα βρίσκεται στην ελβετική πόλη για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.