Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείνει τα «ανοιχτά» θέματα

Κλείνει τα «ανοιχτά» θέματα
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 - 13:26

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ελβετία για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη στο πλαίσιο της γ’ προκριματικής φάσης του Europa League, ωστόσο, παράλληλα τρέχουν να κλείσουν άμεσα τις «ανοιχτές» υποθέσεις που υπάρχουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις τελευταίες ώρες τις προσπάθειές τους για να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Γκιγιέρμε, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να πιάσει Λιμάνι.

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι τα έχουν βρει τόσο με τον Βραζιλιάνο όσο και με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την υπόθεση αυτή να αναμένεται να τελειώσει ακόμη και σήμερα το πιο πιθανό θετικά για τον Θρύλο.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για την απόκτηση ενός φορ που θα δώσει πολλές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Τα ονόματα των Φράνκο Σολδάνο και Ρούι Φόντε φαίνονται αυτή τη στιγμή ότι έχουν το προβάδισμα, με τα δημοσιεύματα τόσο από την Αργεντινή όσο και από την Αγγλία-Πορτογαλία να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν πολύ καλές πιθανότητες και στις δύο αυτές περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι ο Θρύλος κλείνει άμεσα τις «ανοιχτές» υποθέσεις, με τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν να ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας, η οποία έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Η πόλη της Λουκέρνης!

Η πόλη της Λουκέρνης!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα ωραίο θέμα με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος του Θρύλου που θα βρίσκεται στην ελβετική πόλη για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

Μόνο η νίκη στο μυαλό...

Μόνο η νίκη στο μυαλό...

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το να διπλασιάσουν τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις τους κόντρα στην Λουκέρνη.