Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Γκιγιέρμε

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Γκιγιέρμε
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 01:32

Το απόγευμα της Τετάρτης είχαμε αναφέρει στο gavros.gr πώς έχει ξεκινήσει η… αντίστροφη μέτρηση για τον Γκιγιέρμε. Μερικές ώρες αργότερα τα νέα από την Ισπανία δείχνουν ότι αυτό ισχύει και είμαστε πλέον ακόμα πιο κοντά στο οριστικό deal. Τι σημαίνει αυτό; Οι πληροφορίες από τη χώρα της ιβηρικής αναφέρουν πώς Ολυμπιακός και Λα Κορούνια συμφώνησαν σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος για αυτή τη μεταγραφή.

Όχι μονάχα στα χρήματα που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο σύλλογο της Γαλικίας, αλλά και σε επιπλέον όρους όπως είναι τα μπόνους για την επίτευξη στόχων, το ποσοστό μεταπώλησης και το χρονικό διάστημα που θα περάσει για να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή των χρημάτων που θα λάβει η ισπανική ομάδα.

Από την άλλη, υπάρχει συμφωνία και με τον Γκιγιέρμε σε ό,τι αφορά τις ετήσιες απολαβές του, αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Μια ακόμα πολύ μεγάλη μεταγραφή από κάθε άποψη για τους «ερυθρόλευκους» που παίρνουν έναν παίκτη που είναι σε πολύ καλή ηλικία, έχει όρεξη για μπάλα και που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρο και πιο συγκεκριμένα στη θέση του αμυντικού μέσου που αγωνίζεται.

Με δεδομένο ότι η Πέμπτη είναι ημέρα που ο Ολυμπιακός έχει αγώνα για το Europa League, όλα δείχνουν πώς η Παρασκευή είναι η ημέρα που θα τελειώσουν όλα. Κι αυτό διότι θα πρέπει μέχρι αργά το βράδυ της 17 Αυγούστου, να δηλώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι μετά μπορούν να κάνουν αλλαγές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φτάσουν σε αυτό το σημείο, εάν μπορούν να έχουν τελειώσει νωρίτερα με την απόκτηση του Γκιγιέρμε.

Διαβάστε επίσης

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν και στο Swissporarena, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λουκέρνη.

Η προπόνηση στη Λουκέρνη (vid)

Η προπόνηση στη Λουκέρνη (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό με την Λουκέρνη. Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV.