Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θέλω να φύγει ο Σολδάνο»

«Δεν θέλω να φύγει ο Σολδάνο»
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 09:59

Ο Φράνκο Σολδάνο αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για την επίθεση του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να τον φέρουν στον Πειραιά.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας του, της Ούνιον Σάντα Φε, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του σε Μέσο της χώρας του και ο προπονητής του, Λεονάρντο Μαντλόν.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό LT10, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον παίκτη από την ομάδα του. Μάλιστα, το ίδιο είχε επισημάνει και σε προηγούμενες δηλώσεις του, όπου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσουν.

«Μιλάω με τον Σολδάνο και του είπα ότι κάποια μέρα θα φύγει και θα πάει κάπου καλά. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, έτσι είναι η ζωή και είναι ένα βάρος που πρέπει να το αποδεχθούμε. Τα πηγαίνει πολύ καλά είναι προετοιμασμένος και η ομάδα επίσης το περιμένει. Αν με ρωτούσαν, σκέφτομαι ότι δεν είναι καλό να αποχωρήσει αυτή την χρονική περίοδο. Ίσως αν περιμένει λίγο ακόμα, να έρθει πιο σημαντική πρόταση. Δε θέλω πάντως να φύγει».

Πάντως, ο 24χρονος θα αποχωρήσει από την Αργεντινή για την Ευρώπη, αυτό είναι η επιθυμία του παίκτη, με τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται να συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αφού τόσο η Φροζινόνε όσο και η Λεβάντε που φέρονται να θέλουν επίσης τον Σολδάνο δεν έχουν πλησιάσει την πρόταση των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

«Ίσως επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

«Ίσως επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

Νέο δημοσίευμα από την Γαλλία τονίζει ότι ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται προς την έξοδο από την Μαρσέιγ με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πιθανό να αποτελούν τον επόμενο προορισμό του.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα...

Σαν να μην πέρασε μία μέρα...

Συνεχίζει τις γραφικότητες… ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος όπως φαίνεται εξακολουθεί να βρίσκεται στον δικό του κόσμο...

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν και στο Swissporarena, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λουκέρνη.