Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν να μην πέρασε μία μέρα...

Σαν να μην πέρασε μία μέρα...
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 10:39

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας είχε λείψει, όμως το περιμέναμε. Δύο μήνες σχεδόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με το περυσινό πρωτάθλημα. Ήταν αρκετός καιρός για να αντέξει ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος σε δηλώσεις του στην Digi Sport συνέχισε τις γραφικότητες…

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις αστειότητες, οι οποίες τον έχουν κάνει ρεζίλι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Ο Λουτσέσκου όπως φαίνεται εξακολουθεί να ζει σε έναν δικό του κόσμο, θεωρώντας ότι ο ΠΑΟΚ έχε πάρει το περυσινό πρωτάθλημα, το οποίο τονίζει ότι τους το έκλεψαν.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων τόνισε ότι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να ντρέπονται για όλη τους τη ζωή για τα όσα έγιναν πέρυσι. Καλά, διαβάσατε ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι στον Ολυμπιακό πρέπει να ντρέπονται, για το γεγονός ότι χτυπήθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο από οπαδό του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μη γίνει το ματς. Έχει ξεφύγει ο Ρουμάνος, από πέρυσι βέβαια, αλλά κάποιος θα πρέπει να τον συνεφέρει, έστω και τώρα.

Και αυτό γιατί ακόμη έχουμε Αύγουστο… Φανταστείτε τι έχουμε να ακούσουμε για ακόμη μία χρονιά… Ευτυχώς, όμως, ο κόσμος γνωρίζει και τους έχει πάρει στο ψιλό... εκεί στη Θεσσαλονίκη.

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης...

Διαβάστε επίσης

Όπως στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Όπως στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στη ρεβάνς με την Λουκέρνη, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει ο Θρύλος ίδια και καλύτερη εμφάνιση με εκείνη του πρώτου ματς στο Ναό.

«Ίσως επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

«Ίσως επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

Νέο δημοσίευμα από την Γαλλία τονίζει ότι ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται προς την έξοδο από την Μαρσέιγ με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πιθανό να αποτελούν τον επόμενο προορισμό του.

«Δεν θέλω να φύγει ο Σολδάνο»

«Δεν θέλω να φύγει ο Σολδάνο»

Ο προπονητής της Ούνιον Σάντα Φε, Λεονάρντο Μαντλόν αναφέρθηκε και πάλι στον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.