ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολοκληρώνεται του Γκιγιέρμε, ακολουθεί ο φορ...

Ολοκληρώνεται του Γκιγιέρμε, ακολουθεί ο φορ...
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 12:15

Ο Γκιγιέρμε, όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως στο gavros.gr, αναμένεται ακόμη και σήμερα στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, μπορεί να έχουν το μυαλό τους στο επαναληπτικό ματς με την Λουκέρνη, ωστόσο, τρέχουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, κλείνοντας τις «ανοιχτές» υποθέσεις που υπάρχουν.

Μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, ο Θρύλος αναμένεται να πραγματοποιήσει μεταγραφή και στην επίθεση.

Οι Πορτογάλοι έχουν φέρει, όπως διαβάσατε πρώτοι στο gavros.gr, δυνατά στο προσκήνιο ξανά τον Αιγύπτιο φορ της Μπράγκα, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πιο πάνω στην «κόκκινη» λίστα. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φαίνονται να φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί το επόμενο διάστημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον «Κούκα» από την κοινή τους θητεία στην Ρίο Άβε, πιστεύει στις δυνατότητές του και θεωρεί ότι θα δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θρύλος ολοκληρώνει μετά τον μέσο την απόκτηση και φορ, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί άμεσα, ενισχύοντας το ρόστερ του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Το «6άρι» που ήθελε ο Μαρτίνς! (vids)

Το «6άρι» που ήθελε ο Μαρτίνς! (vids)

Ο Γκιγιέρμε αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη που επιθυμούσε πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου.

Όπως στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Όπως στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στη ρεβάνς με την Λουκέρνη, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει ο Θρύλος ίδια και καλύτερη εμφάνιση με εκείνη του πρώτου ματς στο Ναό.