Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε στον Θρύλο!

Επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε στον Θρύλο!
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 12:22

Ο Γκιγιέρμε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως σας ενημερώσαμε στο gavros.gr, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Θρύλο. Αυτό, μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς θα γίνει σήμερα, με τον παίκτη να μην δίνει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της Λα Κορούνια, καθώς θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου επιβεβαιώνεται, πλέον, και από τα ισπανικά Μέσα, τα οποία τονίζουν ότι ο Γκιγιέρμε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο με τον Θρύλο.

Πιο συγκεκριμένα, στην «laopinioncoruna» γίνεται αναφορά και στο ποσό της μεταγραφής, τονίζοντας ότι η «Ντέπορ» θα λάβει 2.5 εκατομμύρια ευρώ, διατηρώντας και το 10% του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, απομένει μόνο το επίσημο κομμάτι της μεταγραφής, με τον Θρύλο να ενισχύει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή με έναν παίκτη που ήθελε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώνεται του Γκιγιέρμε, ακολουθεί ο φορ...

Ολοκληρώνεται του Γκιγιέρμε, ακολουθεί ο φορ...

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει ακόμη και σήμερα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για τον Θρύλο, με σειρά να παίρνει η υπόθεση του επιθετικού, με τον Αχμέντ Χασάν να φαίνεται ότι πλησιάζει στους «ερυθρόλευκους».

Το «6άρι» που ήθελε ο Μαρτίνς! (vids)

Το «6άρι» που ήθελε ο Μαρτίνς! (vids)

Ο Γκιγιέρμε αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη που επιθυμούσε πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου.