Ντουντούκα
Υπερηφάνεια για την ομάδα πόλο Γυναικών!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από τη διαφήμιση στην... κωμωδία!

Από τη διαφήμιση στην... κωμωδία!
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 13:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέχρι και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «επιστράτευσαν» για να διαφημίσει η Κυβέρνηση το VAR, καθώς, μιλώντας στις 7 Μαΐου στο συνέδριο του ΣΕΠΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας) δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εφαρμογή του συστήματος στο ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά, ο Πρωθυπουργός είπε ότι «η εφαρμογή του VAR θα υποστηρίξει τη λήψη αποφάσεων από τους διαιτητές ποδοσφαιρικών αγώνων και θα ενισχύσει την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η συγκεκριμένη αναφορά γίνεται για να καταδείξουμε στο πόσο είχαν ποντάρει πολιτικά στην εγκατάστασή του, όμως πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με διαφήμιση αλλά με... κωμωδία. Κάποιοι στην Κυβέρνηση θα πρέπει να κρύβονται (επειδή άλλα είπαν, άλλα έγιναν), όταν ακούνε για VAR.

Παρότι στη συνάντηση, στις 18 Ιανουαρίου, του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Νίκο Παππά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο εξήγγειλαν ότι όλα θα είναι έτοιμα από τον Σεπτέμβριο, όμως πριν από λίγες μέρες ο Βασιλειάδης παραδέχθηκε ότι μπήκε στον... πάγο, δηλώνοντας: «Όσο για το VAR από τα μέσα της χρονιάς και μετά θα μπορεί να μπει πειραματικά και μέχρι το τέλος σε όλα τα γήπεδα»!

Αυτή τη φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που δεν εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης, πλησίασε στην... πραγματικότητα, καθώς στις 25 Απριλίου είχε δηλώσει ότι «ίσως μετά από έναν-δύο μήνες αν δεν προλάβουμε από την αρχή, θα είναι εγκαταστημένο παντού το VAR». Τώρα λέει από «τα μέσα της χρονιάς και μετά» και όχι σε όλα τα γήπεδα...

Δηλαδή, από Ιανουάριο, καθώς τότε ξεκινά ο δεύτερος γύρος και είναι λογικό το ερώτημα τον Ιανουάριο ποιου έτους θα μπει. Αρα, η Κυβέρνηση υπέστη μια μεγάλη ήττα, για την ακρίβεια πρόκειται για πανωλεθρία, επικοινωνιακή, και ουσιαστική.

Διαβάστε επίσης

Ανεβαίνει επίπεδο...

Ανεβαίνει επίπεδο...

Ο Ολυμπιακός με τις αποκτήσεις των Γκιγιέρμε και Χασάν ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.