Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει επίπεδο...

Ανεβαίνει επίπεδο...
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 15:03

Έτοιμος για διπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την απόκτηση του Γκιγιέρμε Τόρες, όπως φαίνεται θα ντύσει στα ερυθρόλευκα και τον Αχμέντ Χασάν, ενισχύοντας τόσο τη μεσαία όσο και την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τις δύο αυτές προσθήκες, αν τελικά ολοκληρωθούν, καθώς μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ποτέ τίποτα δεν είναι σίγουρο, ανεβαίνουν επίπεδο. Τόσο ο Βραζιλιάνος μέσος, όσο και ο Αιγύπτιος φορ θα δώσουν πολλές και ποιοτικές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση από την εξέλιξη στα μεταγραφικά της ομάδας. Οι Πειραιώτες ενισχύονται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, την ώρα που οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου ακόμη δεν έχουν τελειώσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου ήθελε πολύ και τους δύο αυτούς παίκτες, με τη διοίκηση της ομάδας να τους φέρνει στο Λιμάνι. Δύο δύσκολες κινήσεις, ωστόσο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να τους αποκτήσει, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο των «ερυθρόλευκων».

Πλέον, οι Πειραιώτες με την απόκτηση των Γκιγιέρμε και «Κούκα» θα φτάσουν τις 17 ουσιαστικά προσθήκες, αφού εκτός από τις μεταγραφές των Χριστοδουλόπουλου, Γκερέρο, Ποντένσε, Νάτχο, Καμαρά, Τοροσίδη, Φετφατζίδη, Μάνου, Ευαγγέλου, Μεριά και Μασούρα, έφεραν πίσω στην ομάδα τους Γιαννιώτη, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα.

Φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις που έχουν γίνει ότι ο Θρύλος στοχεύει πράγματι τη φετινή σεζόν στην επιστροφή του εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους, την ώρα που επαναλαμβάνουμε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφική περίοδος.

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι» (pic)

«Έτοιμοι» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Τσιμίκα για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη.