Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα πλέι οφ θα δούμε ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό

Στα πλέι οφ θα δούμε ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 19:22
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το σίγουρο είναι ένα. Στις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Europa League θα δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό, πολύ καλύτερο από τον τωρινή. Η μεταγραφή του Νάτχο και η επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησης του Γκιγιέρμε, δυναμώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τους «ερυθρολεύκους». Ο συνδυασμός του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ με τον Ισραηλινό μέσο θα δώσουν στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πολλά στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι της έως τώρα. Ποια είναι αυτά;

Πρώτο και καλύτερο. Η ποιότητα στον άξονα! Χωρίς να θέλει υποβαθμίσει κανείς την προσφορά των Μπουχαλάκη και Καμαρά, ο Γκιγιέρμε και ο Νάτχο θα δώσουν πολύ περισσότερα από τους δύο προαναφερθέντες συμπαίκτες τους, οι οποίοι αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή και στα δύο ματς με τη Λουκέρνη.

Δύναμη, γρήγορη αντίδραση, ποιότητα, καθαρό μυαλό. Όλα αυτά έχουν λείψει αρκετά μέχρι στιγμής. Είναι στοιχεία που δεν είχε ο Ολυμπιακός στο κεντρικό άξονα. Μαζί με τα ατομικά χαρακτηριστικά που έχουν τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Ισραηλινός και δεν είχαν ανάλογα ο μέσος από την Ελλάδα και την Γουινέα, αντίστοιχα. Συνυπολογίζοντας και ένα ακόμα στοιχείο που δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αποκτήσουν οι δύο τελευταίοι, την εμπειρία από παιχνίδια μεγάλης έντασης και υψηλού συντελεστή δυσκολίας.

Συνεπώς είναι σίγουρο πώς θα δούμε άλλον Ολυμπιακό είτε κόντρα στην Μπέρνλι, είτε κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, ανάλογα με τους ποιος θα περάσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Έναν Ολυμπιακό με περισσότερο ποιοτικούς παίκτες που μαζί με τους υπάρχοντες, θα δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Λουκέρνη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (τελικό)

Λουκέρνη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (τελικό)

Τη δεύτερη του νίκη κόντρα στη Λουκέρνη θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός και έτσι να περάσει πανηγυρικά στα play off του Europa League. Live στο gavros.gr στις 20:30/CS1.