Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Kαι τώρα Μπέρνλι...

Kαι τώρα Μπέρνλι...
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 09:17

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε και στη ρεβάνς με την Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League, επικρατώντας της και στην Ελβετία με 3-1.

Η πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης για τον Θρύλο ήρθε πολύ εύκολα με συνολικό σκορ 7-1 και πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στην Μπέρνλι. Η αγγλική ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού και ήδη οι Πειραιώτες από σήμερα ξεκινούν να έχουν στο μυαλό τους αυτά τα δύο ματς με τους Βρετανούς.

Η ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, υπάρχει πίστη και σιγουριά στην ομάδα και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα, ώστε να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League.

Τα δύο νέα γκολ του Λάζαρου και το ένα του Γκερέρο, οι πολλές ευκαιρίες των Πειραιωτών είναι στοιχεία που κρατάει ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια, για την οποία υπάρχουν πολλές προσδοκίες μετά την εικόνα του Θρύλου στα δύο πρώτα ματς της σεζόν.

Φυσικά, ακόμη η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά, όμως, με την ενίσχυση που ήδη γίνεται με την απόκτηση των Γκιγιέρμε και Αχμέντ Χασάν, και τη συνεχή βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις, ο νέος Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε επίσης