Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν συνεχίσουμε έτσι και παραμείνουμε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε όλα» (vid)

«Αν συνεχίσουμε έτσι και παραμείνουμε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε όλα» (vid)
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 11:35

Ικανοποίηση επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετά και την 2η νίκη του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της ρεβάνς με τους Ελβετούς στο Olympiacos TV, είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε επίσης σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της τη φετινή σεζόν αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και παραμείνουν όλοι ενωμένοι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κρατάω τα πάντα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που όλοι οι επαγγελματίες αυτή τη στιγμή έχουν συνεισφέρει στην πρόκριση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που βελτιωνόμαστε και από τον τρόπο που δουλεύουμε μέχρι στιγμής και έτσι θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα μίας πολύ μεγάλης περιόδου, όμως, έχει γίνει μία καλή αρχή και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο τη δουλειά μας και είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε όλα και θα πάνε τα πράγματα πολύ καλά για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και σήμερα εδώ στην Ελβετία, γιατί μας βοήθησε πάρα πολύ για να πετύχουμε αυτή την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων...

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων...

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Γκιγιέρμε, μία μεταγραφή που κοστίζει περισσότερο από 4 εκατομμύρια, κάτι το οποίο δείχνει πολλά.

Δεν πάει για άλλο φορ ο Θρύλος

Δεν πάει για άλλο φορ ο Θρύλος

Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο να έρχεται για να παλέψει με τον φορμαρισμένο Γκερέρο για θέση βασικού στην επίθεση του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ψάχνεται για άλλο σέντερ φορ.

Τελικές, τελικώς, παράγει

Τελικές, τελικώς, παράγει

Την καλύτερη χθεσινοβραδινή εκτός έδρας επίδοση σε τελικές στα 36 ματς του Europa είχε ο Ολυμπιακός που είναι 2ος σε μ.ο. στη διοργάνωση.

«Ένα ακόμη βήμα» (pic)

«Ένα ακόμη βήμα» (pic)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης.