Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων...

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων...
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 11:56

Ο Ολυμπιακός από ώρα σε ώρα θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Γκιγιέρμε, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έρχεται στον Θρύλο για να δώσει σιγουριά στον άξονα της ομάδας, αλλά και ποιότητα, έχοντας δείξει στις γεμάτες του σεζόν με την Ουντινέζε και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ότι είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Τη χθεσινή ημέρα, Πέμπτη (16/08) οι Ισπανοί αναφέρθηκαν στο κόστος της μεταγραφής του 27χρονου, κάνοντας λόγο για 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Η αλήθεια είναι όμως, ότι η μεταγραφή κοστίζει πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι το οποίο δείχνει πολλά σχετικά με τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Θρύλο και στους υπόλοιπους, και που κάνει επίσης φανερή την μεγάλη επιθυμία των Πειραιωτών να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, ώστε να επιστρέψει στους τίτλους και στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Διαβάστε επίσης

Δεν πάει για άλλο φορ ο Θρύλος

Δεν πάει για άλλο φορ ο Θρύλος

Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο να έρχεται για να παλέψει με τον φορμαρισμένο Γκερέρο για θέση βασικού στην επίθεση του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ψάχνεται για άλλο σέντερ φορ.

Τελικές, τελικώς, παράγει

Τελικές, τελικώς, παράγει

Την καλύτερη χθεσινοβραδινή εκτός έδρας επίδοση σε τελικές στα 36 ματς του Europa είχε ο Ολυμπιακός που είναι 2ος σε μ.ο. στη διοργάνωση.