Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρελαίνει κόσμο ο Λάζαρος...

Τρελαίνει κόσμο ο Λάζαρος...
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 13:31

Ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο ήταν παιδικό του όνειρο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ήδη έχει δείξει πόσο γουστάρει που βρίσκεται στον Θρύλο.

Ο Λάζαρος έχει πετύχει 4 γκολ στους πρώτους του 2 επίσημους αγώνες με τους Πειραιώτες. Έχει αρχίσει ήδη να τρελαίνει κόσμο και ακόμη είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, ενώ δεν βρίσκεται στο 100% του, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού είμαστε στα μέσα Αυγούστου.

Η πρώτη γεύση του Λάζαρου, όμως, δείχνει το τι θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά. Θα περάσουν δύσκολα οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων», με την τρέλα του Λάζαρου να ξεσηκώνει όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου θα κάνει μεγάλα πράγματα φέτος με την αγαπημένη του ομάδα, παρασέρνοντας με το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και τους συμπαίκτες του να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τρελαίνει κόσμο ο Λάζαρος, ο οποίος έχει και την τύχη με το μέρος του στα πρώτα δύο επίσημα ματς κόντρα στην Λουκέρνη και όλοι ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια, η οποία αναμένεται λαμπρή, γεμάτη γκολ και επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης