Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος» (vid)
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 00:55

Τη σιγουριά του για τη φετινή ομάδα του Θρύλου εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε των καναλιών COSMOTE μετά το φινάλε της αναμέτρησης στη Λουκέρνη.

Υπογράμμισε πώς γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ η ομάδα είναι μεταμορφωμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και χρειάζεται να είναι όλοι μια γροθιά.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε μετά το φινάλε του ματς στη Λουκέρνη: «Είναι μεγάλη δουλειά γιατί ο Ολυμπιακός έδωσε βαθμούς και στην Ελλάδα. Ήθελα να έχει αυτή την επίθεση για να είναι συνέχεια του προηγούμενου παιχνιδιού. Αυτό λέει πάρα πολλά. Τα έχασαν! Όλοι οι άνθρωποι της Λουκέρνης μου έδωσαν συγχαρητήρια».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Φοβερή και καταπληκτική μπάλα παίζει ο Ολυμπιακός. Είμαι ευχαριστημένος γιατί πήγε άριστα και η άμυνα που λένε μερικοί ότι έχουμε κενά και τα λοιπά. Τα παιδιά έδειξαν ότι είναι πανέτοιμα. Ο προπονητής είναι άριστος, χαμηλών τόνων και δουλεύει πολύ και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Ό,τι είπε έγινε, η ομάδα ήταν έτοιμη την ημέρα που έπρεπε. Στην προπόνηση και στα φιλικά παιχνίδια το να χάνεις δεν λέει τίποτα. Σημασία έχει από την ώρα που θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Ο κ. Θεοδωρίδης έκανε αναφορά και στον κόσμο του Θρύλου, λέγοντας: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είδαν ότι έχει μεταμορφωθεί ο Ολυμπιακός σε έναν εκπληκτικό Ολυμπιακό. Μου θυμίζει τη δική μου εποχή, τότε που παίζαμε με τη δύναμη και την καρδιά του Ολυμπιακού. Αυτό θα εμφυσήσουμε σε όλους τους παίκτες. Οι φίλαθλοί μας δεν το έχουν ανάγκη αυτό γιατί είναι... πορωμένοι με τον Ολυμπιακό. Τους θέλουμε δίπλα μας, το επαναλαμβάνω θέλουμε τον Ολυμπιακό μία οικογένεια. Τον Ολυμπιακό των 5,5 εκατομμυρίων Ελλήνων ο οποίος είναι το 55% του ελληνικού λαού, θέλουμε να ευχαριστιέται πράγματα».

Με τον Αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να επισημαίνει: «Αφιερώνω τη νίκη αυτή στον πρόεδρό μας γιατί πραγματικά τ' αξίζει, έχει περάσει ένα σωρό πράγματα. Πιστεύω ότι από εδώ και μπρος ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Προς δανεισμό ο Ανδρούτσος;

Προς δανεισμό ο Ανδρούτσος;

Εκτός από τον Νικολάου, είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός και ο Ανδρούτσος, καθώς ο χώρος γι’ αυτόν στη μεσαία γραμμή λιγόστεψε.

«Ακόμα και αύριο παίζει»

«Ακόμα και αύριο παίζει»

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ήρθε στον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε και τόσο αυτός όσο και ο Χασάν δεν δηλώθηκαν τυχαία στη λίστα για τα ματς με την Μπέρνλι.