Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκιά» του Περέιρα ο υπερσύμβουλος

«Σκιά» του Περέιρα ο υπερσύμβουλος
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 12:13
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Παρακολουθούν τον Πορτογάλο», είχαμε γράψει πρόσφατα, προσθέτοντας ότι «πλέον η ελληνική διαιτησία είναι το νούμερο ένα θέμα στην ατζέντα των FIFA και UEFA, επειδή οι υπερκείμενες αρχές δεν θέλουν να δυναμιτιστεί το κλίμα με διαιτητικά λάθη σαν τα περσινά. Επίσης, σημειώναμε ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης θα επαγρυπνά για την ελληνική διαιτησία, καθώς τη θεωρεί «κλειδί» για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επιβεβαίωση ήρθε και μέσω του υπερσυμβούλου Πετρ Φούσεκ, ο οποίος θα έχει σε στενό... μαρκάρισμα και τη διαιτησία. Ο Τσέχος, που η FIFA τον τοποθέτησε με την ιδιότητα του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα, δίνει το παρών και στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Superleague, το οποίο ξεκίνησε από την Παρασκευή (17/08) στο Καρπενήσι και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες θα παρακολουθεί και τις συνεδριάσεις της ΚΕΔ, όπου θα κάνουν τους ορισμούς των διαιτητών! Όπως φυσικά και τις συνεδριάσεις όλων των επιτροπών της ΕΠΟ.

Αρα, τα πράγματα για τον Περέιρα που «κάνει ό,τι θέλει στη διαιτησία» δεν είναι σοβαρά, είναι πολύ σοβαρά. Με το... καλημέρα της σεζόν 2018-19 θα κρίνεται. Ας μην ξεχνάμε και την Επιτροπή Παρακολούθησης που αποδεδειγμένα περνά από το «μικροσκόπιό της» τη διαιτησία, καθώς του έφεραν δυο ακόμη ξένους αρχιδιαιτητές, άρα ο Μέλο θα πρέπει να συνεργάζεται με τους Μαρίν, Λίντμπεργκ, όχι μόνο με τον Τριτσώνη, αν δεν θέλει να πάρει το αεροπλάνο χωρίς επιστροφή για την Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης

«Τρέχουν» για Μπέρνλι...

«Τρέχουν» για Μπέρνλι...

Γκιγιέρμε και Χασάν δηλώθηκαν από τον Μαρτίνς για τα ματς με τους Άγγλους και θα προσπαθήσουν να δουλέψουν, ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ανεβάζει ρυθμούς και ο Νάτχο.

«Μαγικός» Ποντένσε!

«Μαγικός» Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει δείξει ήδη το τεράστιο ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει, κάτι το οποίο φάνηκε και στη ρεβάνς με την Λουκέρνη.

Γουστάρει ο κόσμος!

Γουστάρει ο κόσμος!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας με τις αποκτήσεις των Γκιγιέρμε και Αχμέντ Χασάν.