Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχουν» για Μπέρνλι...

«Τρέχουν» για Μπέρνλι...
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 12:31

Η Μπέρνλι βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την προσεχή Πέμπτη (23/08) τους Άγγλους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν για την έναρξη αυτής της αναμέτρησης, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γκιγιέρμε και Αχμέντ Χασάν.

Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να δουλέψουν στις επόμενες προπονήσεις των Πειραιωτών, ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον Πέδρο Μαρτίνς αν όχι στο πρώτο ματς στο Ναό, τότε στη ρεβάνς στην Αγγλία. Φυσικά, αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα έχουν κάνει μόνο λίγες προπονήσεις με τους συμπαίκτες τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι και οι δυο τους, αλλά περισσότερο ο Βραζιλιάνος μέσος ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, δίνοντας λύσεις στον προπονητή του.

Από εκεί και πέρα ρυθμούς ανεβάζει συνεχώς και ο Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος θα προσπαθήσει και εκείνος να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα ματς με την Μπέρνλι. Ο Ισραηλινός θα δώσει άλλη ποιότητα στα χαφ του Θρύλου, όταν βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι το οποίο περιμένουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

«Μαγικός» Ποντένσε!

«Μαγικός» Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει δείξει ήδη το τεράστιο ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει, κάτι το οποίο φάνηκε και στη ρεβάνς με την Λουκέρνη.