Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγικός» Ποντένσε!

«Μαγικός» Ποντένσε!
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 12:49

Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς πολύ καλά το ποδόσφαιρο για να αντιληφθεί ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι από τους «μάγους» της μπάλας. Είναι ο παίκτης που με μία του ενέργεια ξεσηκώνει όλο τον κόσμο. Ο παίκτης που όλοι θέλουν να βλέπουν στο γήπεδο.

Αυτό φάνηκε και στη ρεβάνς του Θρύλου με την Λουκέρνη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ σε κάθε επαφή του με την μπάλα ήταν έτοιμος να προσφέρει... μαγεία, δημιουργώντας πονοκέφαλο σε όλους τους αντίπαλους αμυντικούς.

Από τον Ποντένσε ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, όταν ο Πορτογάλος ελευθέρωσε το παιχνίδι για τον Ομάρ, με μία καταπληκτική πάσα, πριν ο Νορβηγός βρει το κεφάλι του Λάζαρου και ο τελευταίος στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Μάλιστα, ο Ποντένσε έχει καταφέρει να είναι άκρως θετικός και εντυπωσιακός για τους «ερυθρόλευκους» χωρίς ακόμη να έχει μπορέσει να σκοράρει, αν και έχει βρεθεί με καλές προϋποθέσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία. Η τελική προσπάθεια δεν έχει πάει όπως θα ήθελε ο 23χρονος, ο οποίος όμως αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα βρει και το γκολ.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι ο Ποντένσε έχει δείξει ήδη το τεράστιο ταλέντο και την ποιότητα του, ανεβάζοντας επίπεδο τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χαφ που κάνουν τη διαφορά...

Χαφ που κάνουν τη διαφορά...

Ο Ολυμπιακός με τις προσθήκες των Γκιγιέρμε και Νάτχο αποκτά άλλη δυναμική στη μεσαία του γραμμή, ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα.

«Τρέχουν» για Μπέρνλι...

«Τρέχουν» για Μπέρνλι...

Γκιγιέρμε και Χασάν δηλώθηκαν από τον Μαρτίνς για τα ματς με τους Άγγλους και θα προσπαθήσουν να δουλέψουν, ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ανεβάζει ρυθμούς και ο Νάτχο.