Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαφ που κάνουν τη διαφορά...

Χαφ που κάνουν τη διαφορά...
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 13:26

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τη χθεσινή ημέρα, Παρασκευή (17/08) την απόκτηση του Γκιγιέρμε, ενός παίκτη που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς για τον άξονα της ομάδας.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» με τις προσθήκες τόσο του Βραζιλιάνου όσο και του Μπίμπαρς Νάτχο γίνεται ξεκάθαρο ότι αποκτούν άλλη δυναμική στη μεσαία τους γραμμή. Ο Θρύλος έχει στο ρόστερ του δύο παίκτες πολλών εκατομμυρίων, οι οποίοι μπορούν και θα κάνουν τη διαφορά τη φετινή σεζόν.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Μαντί Καμαρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, δημιουργώντας πολλές προσδοκίες και για το μέλλον, αφού είναι μόλις 22 χρονών.

Οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόντουσαν ενίσχυση στα χαφ, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τις υπερβάσεις τους και με τις μεταγραφές των Νάτχο και Γκιγιέρμε να ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας.

Ο Νάτχο έχει δείξει ότι ξέρει πολύ μπάλα και μπορεί με μία του και μόνο ενέργεια να δημιουργήσει προϋποθέσεις στην αντίπαλη άμυνα, ενώ ο Γκιγιέρμε «οργώνει» το γήπεδο, όντας επίσης πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι.

Όλοι στην ομάδα και στον κόσμο, λοιπόν, ανυπομονούν να τους δουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες για τα όσα μπορούν να προσφέρουν με τα «ερυθρόλευκα».

Διαβάστε επίσης

«Μαγικός» Ποντένσε!

«Μαγικός» Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει δείξει ήδη το τεράστιο ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει, κάτι το οποίο φάνηκε και στη ρεβάνς με την Λουκέρνη.