Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

 «Αναγεννημένος στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος»

 «Αναγεννημένος στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος»
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 13:43

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα τη θητεία του στον Ολυμπιακό, μετρώντας σε 2 επίσημα ματς 4 γκολ, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Ο Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του στο «Fair Play Fm 96.1» μίλησε μεταξύ άλλων για τις εμφανίσεις του Λάζαρου με τον Θρύλο, τονίζοντας ότι βλέπει αναγεννημένο τον έμπειρο μεσοεπιθετικό με τα ερυθρόλευκα.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε θα είναι ο ηγέτης του φετινού Ολυμπιακού, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό που έχει στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Νομίζω ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι αναγεννημένος στον Ολυμπιακό. Κάνει ότι δεν μπορούσε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή να σκοράρει. Νομίζω θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού φέτος και έμαθε πλέον να βάζει γκολ, κάτι πολύ σημαντικό, αφού γι αυτό είναι ο επιθετικός. Το παιχνίδι με την Μπέρνλι θα είναι αρκετά δύσκολο».

Διαβάστε επίσης

Το «όλα από την αρχή» έγινε πράξη!

Το «όλα από την αρχή» έγινε πράξη!

Ο Ολυμπιακός άλλαξε ριζικά το ρόστερ του σε σχέση με την περυσινή σεζόν, έχοντας κάνει ήδη 18 σημαντικές προσθήκες πριν ακόμη τελειώσει η μεταγραφική του ενίσχυση.

Χαφ που κάνουν τη διαφορά...

Χαφ που κάνουν τη διαφορά...

Ο Ολυμπιακός με τις προσθήκες των Γκιγιέρμε και Νάτχο αποκτά άλλη δυναμική στη μεσαία του γραμμή, ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα.