Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδανικό να έχει ο προπονητής εικόνα!

Ιδανικό να έχει ο προπονητής εικόνα!
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 17:15
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Πριν το πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ταξιδέψει στην Ελβετία και είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Τουν-Λουκέρνη. Αποκτώντας ο ίδιος ξεκάθαρη εικόνα για την προσεχή -τότε- αντίπαλο των «ερυθρολεύκων». Καλή η ανάλυση από τα μέλη του αντίστοιχου τμήματος στον Ολυμπιακό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν ο προπονητής έχει ο ίδιος «εικόνα» για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέλαβε το ίδιο την Κυριακή. Πήγε στην Αγγλία, βρέθηκε στο «Τερφ Μουρ» και είδε το ματς Μπέρνλι-Γουότφορντ. Μια αναμέτρηση στην οποία η προσεχής αντίπαλος του Θρύλου ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της. Αλλά το σημαντικότερο είναι πώς είδε όλο το ματς και ξέρει καλά, πλέον, τι μπορεί να κάνει η αγγλική ομάδα.

Διότι μετά την ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εκείνη που «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο. Έχει δει λοιπόν και τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των Άγγλων και ξέρει πώς θα προετοιμάσει τους «ερυθρόλευκους» για να κάνουν την Πέμπτη το πρώτο βήμα για να περάσουν στους ομίλους του Europa League. Κι ακόμα έχει ζήσει ήδη την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπέρνλι και ξέρει τι τον περιμένει το βράδυ της 30ής Αυγούστου, στον επαναληπτικό για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης