Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκιγιέρμε στο μυαλό του Μαρτίνς

Ο Γκιγιέρμε στο μυαλό του Μαρτίνς
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 20:21
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το Σάββατο έκανε ατομική προπόνηση με τον Αχμέντ Χασάν. Την Κυριακή πήρε μαζί με τον Αιγύπτιο φορ κανονικά μέρος στην προπόνηση. Κάτι ανάλογο έγινε και τη Δευτέρα. Το σίγουρο είναι ένα. Ο Γκιγιέρμε είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά την φυσική κατάσταση, τα τρεξίματα, τις αντοχές του.

Είναι έτοιμος και αγωνιστικά και δείχνει ικανός να βοηθήσει άμεσα, αν το ζητηθεί. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος δείχνει πώς δεν χρειάζεται μεγάλο διάστημα προσαρμογής. Δείχνει πώς έχει ενσωματωθεί με το… καλημέρα στον Ολυμπιακό και μπορεί να συνεργάζεται, ιδανικά, με τους συμπαίκτες του ακόμα και μετά από λίγες μόνο ημέρες στο Ρέντη.

Το γεγονός είναι πώς με την παρουσία του σε αυτές τις λίγες προπονήσεις που έχει πάρει μέρος, πρόλαβε να στείλει… μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς. Να δείξει στον προπονητή του πώς μπορεί να τον υπολογίζει ακόμα και για την Πέμπτη.

Με τον «πονοκέφαλο» να είναι από τη μια μεγάλος, από την άλλη… ευχάριστος καθώς ο 48χρονος τεχνικός έχει μια ακόμα λύση, ένα ακόμα «όπλο» στα χέρια του για τις αναμετρήσεις με την Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης

Γελάνε και οι... πέτρες στο Καρπενήσι!

Γελάνε και οι... πέτρες στο Καρπενήσι!

Στο σεμινάριο διαιτησίας ο τρίτος αρχιδιαιτητής, ο Σουηδός Λίντμπεργκ, δεν πρόβαλε το κραυγαλέο λάθος του Ευθυμιάδη στο φιλικό ΑΕΚ-Γαλατασαράι 3-2 αλλά ένα λάθος του Γκάγκα!