Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Την μπάλα κάτω και γρήγορο παιχνίδι…»

«Την μπάλα κάτω και γρήγορο παιχνίδι…»
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 23:44

Η Μπέρνλι είναι κλασσική αγγλική ομάδα. Δεν θα «τρελάνει» κανέναν με την μπάλα που θα παίξει! Βασίζεται περισσότερο στη δύναμη και τη μαχητικότητα των παικτών της. Δεν είναι ομάδα που διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών της.

Αλλά δεν παρατάει τους αγώνες ακόμα κι όταν είναι πίσω στο σκορ και δείχνει να μην έχει ελπίδες για να αλλάξει την κατάσταση. Όλα αυτά τα στοιχεία την καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει αβαντάζ την Πέμπτη και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στη νίκη.

Βασικότερο όλων είναι να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να παίζουν με την μπάλα κάτω. Διότι εκεί έχει θέμα η ομάδα του Ντάις. Φάνηκε και κόντρα στην Γουότφορντ, στο δεύτερο γκολ. Το οποίο δίνει ένα ακόμα στοιχείο που θα πρέπει να έχει ο Θρύλος. Την ταχύτητα στο παιχνίδι του.

Έχουμε δει τους «ερυθρόλευκους» να επιταχύνουν μέσα στο ματς. Να ανεβάζουν στροφές, ειδικά στην κόντρα. Αλλά επειδή η Μπέρνλι θα παίξει αρκετά σφιχτά, η ταχύτητα είναι ένα στοιχείο στο ματς που πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μαζί με την κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού που θα χρειαστεί να έχουν για να διασπάσουν την άμυνα της Μπέρνλι. Όπως φάνηκε και κόντρα στην Γουότφορντ με γρήγορο παιχνίδι η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να αντιδράσει, δεν έχει απαντήσεις. Έτσι δέχθηκε και το πρώτο γκολ στο κυριακάτικο ματς. Είναι στοιχεία που εάν τα έχει ο Ολυμπιακός, θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Η σιγουριά στη Χιχόν

Η σιγουριά στη Χιχόν

Οι Ισπανοί περιμένουν να τελειώσει άμεσα το θέμα Τζούρτζεβιτς, ώστε να προλάβει το κυριακάτικο ματς με την Ταραγόνα.

«Λερναία Ύδρα» οι  προκηρύξεις!

«Λερναία Ύδρα» οι προκηρύξεις!

Ο Βασιλειάδης μοίρασε τα λεφτά της ΕΡΤ στις επτά ΠΑΕ της Superleague και της Football League και άφησε το ποδόσφαιρο να βγάλει το... φίδι από την τρύπα.