Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως ο Τζήλος «βαφτίστηκε» πρόωρα διεθνής, ο Ευαγγέλου έχασε έδαφος

Πως ο Τζήλος «βαφτίστηκε» πρόωρα διεθνής, ο Ευαγγέλου έχασε έδαφος
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 22:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έκανε την επιλογή της διαιτητικής του ομάδας και η ΚΕΔ του έδωσε ειδική άδεια για να δουλέψει μαζί της στο Καρπενήσι. Ενόψει των ορισμών του στους ομίλους του Champions League, ο διεθνής ρέφερι επέλεξε για επιπρόσθετους στους Παπαπέτρου (Αθηνών) και Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), λογική επιλογή, καθώς είναι οι μόνοι διεθνείς που παρέμειναν στην Superleague (σ.σ. για τον Κομίνη διαβάστε παρακάτω). Ως αναπληρωματικό επέλεξε τον Τζήλο (Λάρισας), ο οποίος είναι φαβορί για να γίνει διεθνής, πλέον «βαφτίστηκε» και περιμένει το τυπικό της υπόθεσης, καθώς οι νέοι διεθνείς θα δηλωθούν τον Οκτώβριο.

Αυτό σημαίνει πως ο Ευαγγέλου (Αθηνών), που αν και δεν ήταν διεθνής, ο Παπαπέτρου του έπαιρνε στην Ευρώπη, έχασε έδαφος, έναντι τον Σκουλά (Θεσσαλίας) και Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας). Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θέλουν Αθηναίο για διεθνή.

Τον Οκτώβριο θα δηλωθούν τέσσερις νέοι διεθνείς που θα πάρουν τη θέση των Αρετόπουλου (Τρικάλων), Μάνταλου (Καβάλας), Καλογερόπουλου (Αθηνών), ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και ο Κομίνης (Θεσπρωτίας). Σημειώστε, ότι ο Σιδηρόπουλος δεν δήλωσε τον Κομίνη που τυπικά έχει το σήμα της FIFA αλλά τον Τζήλο. Όμως, ο τέταρτος νέος διεθνής θα είναι άλλος, όχι ο Ευαγγέλου.

Διαβάστε επίσης

«Λερναία Ύδρα» οι  προκηρύξεις!

«Λερναία Ύδρα» οι προκηρύξεις!

Ο Βασιλειάδης μοίρασε τα λεφτά της ΕΡΤ στις επτά ΠΑΕ της Superleague και της Football League και άφησε το ποδόσφαιρο να βγάλει το... φίδι από την τρύπα.

Η σιγουριά στη Χιχόν

Η σιγουριά στη Χιχόν

Οι Ισπανοί περιμένουν να τελειώσει άμεσα το θέμα Τζούρτζεβιτς, ώστε να προλάβει το κυριακάτικο ματς με την Ταραγόνα.