Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 5 λόγοι που ο Χασάν επέλεξε Ολυμπιακό!

Οι 5 λόγοι που ο Χασάν επέλεξε Ολυμπιακό!
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 01:32

Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό συνεχίζει, πλέον, την καριέρα του ο Αχμέντ Χασάν. Με τον Αιγύπτιο σέντερ φορ να παίρνει την απόφαση να αφήσει την Μπράγκα για λογαριασμό του Θρύλου. Με την ιστοσελίδα «youm7.com» να αναλύει τους πέντε βασικούς λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αφήσει το πορτογαλικό πρωτάθλημα για το ελληνικό. Το δημοσίευμα αναφέρει πώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του στην Ευρώπη, μετά την Ρίο Άβε και την Μπράγκα, αλλά πώς αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του «Φαραώ».

Νέα πρόκληση

Ο Χασάν έψαχνε για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μετά από 7 χρόνια στην Πορτογαλία είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή. Ο ίδιος έβλεπε πώς στην Μπράγκα δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και ήθελε μια νέα αρχή μετά την απουσία του, από την αποστολή της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Να ξαναβρεί τη λάμψη του…

Ο 25χρονος φορ θέλει να αποδείξει την εξαιρετικές τεχνικές και τακτικές του ικανότητες σε μια ισχυρή και δημοφιλή ομάδα στην Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν δεν πήρε πολλά ματς ως βασικός στην Μπράγκα, σε όλες τις διοργανώσεις. Ουσιαστικά στον Ολυμπιακό κάνει μια επανεκκίνηση.

Υψηλότεροι στόχοι

Μετά την κατάκτηση του πορτογαλικού κυπέλλου του 2016, ο Χασάν ήθελε να πανηγυρίσει κι άλλα τρόπαια. Κάτι που μπορεί να κάνει με τον Ολυμπιακό. Στην Μπράγκα οι φιλοδοξίες του ήταν εξ αρχής περιορισμένες, αφού η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι εύκολο να προσπεράσει ταυτόχρονα Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο συναγωνισμός για την κατάκτηση τίτλων

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων στην Ευρώπη, αλλά πέρσι υπήρξε -μετά από τη δουλειά που έκανε η εξυγίανση- κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα 2/3 της σεζόν σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση. Μέσα από μια τέτοια διαδικασία ο Χασάν θα βελτιώσει την απόδοσή του και θα μπορέσει να γίνει ακόμα καλύτερος. Κυρίως γιατί θα έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού

Η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καθοριστικά για να πει το ναι ο Αχμέντ Χασάν στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και να αφήσει την Μπράγκα. Με τον 48χρονο τεχνικό να πιστεύει πολύ τον Αιγύπτιο επιθετικό και να σχολιάζει στο παρελθόν πώς «ο Χασάν έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να πετύχει πολλά, ακόμα και σε μια πιο δυνατή ομάδα, καθώς έχει πολλές ικανότητες».

Διαβάστε επίσης

Μια γροθιά για το πρώτο βήμα

Μια γροθιά για το πρώτο βήμα

Τεράστια η ζήτηση, των εισιτηρίων το ματς με την Μπέρνλι, καθώς πουλήθηκαν 7.000 τη Δευτέρα. Στις 10:00 ανοίγουν τα εκδοτήρια.