Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 11:54

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα, για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της, να έχει καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Αυτό το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Πέδρο Μαρτίνς, δημιουργώντας πολύ καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του, κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία για να μπορέσουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εκτός από τον Μαρτίνς, όμως, το κλίμα έχει αλλάξει και από την παρουσία των Ελλήνων παικτών. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο ανανεωμένος Κώστας Φορτούνης, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι μερικοί από τους Έλληνες που έχουν φροντίσει να «δέσουν» όλη την ομάδα και αυτό έχει φανεί ήδη στα ματς με την Λουκέρνη.

Ο διακόπτης… έχει γυρίσει, το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και αν αυτό συνεχιστεί ο Θρύλος θα μπορέσει να πετύχει μεγάλα πράγματα με το ρόστερ που διαθέτει. Το μοντέλο… των Ελλήνων φαίνεται ότι έχει πετύχει ήδη, καθώς πέρα από την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτουν είναι αυτοί που μπορούν να φτιάξουν το κλίμα στην ομάδα. Αυτοί που μπορούν να δώσουν και στους ξένους να καταλάβουν τι σημαίνει Ολυμπιακός, κάτι το οποίο φαίνεται ότι το έχουν πετύχει αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να μετατρέψουν σε «καμίνι» το Ναό στο ματς με την Μπέρνλι, βοηθώντας τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης κόντρα στους Άγγλους.

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν όσο το δυνατόν συντομότερα να… ξεμπερδέψουν με όσους δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη φετινή σεζόν.

Η άμυνα της Μπέρνλι δεν άλλαξε…

Η άμυνα της Μπέρνλι δεν άλλαξε…

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τις αδυναμίες της αγγλικής ομάδας κόντρα στην Γουότφορντ, η οποία είχε πάρα πολύ καιρό να δεχτεί πάνω από 2 τέρματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.