Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Θρύλου!
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 12:09

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει από την αρχή της σεζόν ότι φέτος σκοπεύει να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της.

Αυτό έγινε φανερό και τη χθεσινή ημέρα, όπου οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφάνισαν 7.000 εισιτήρια στην πρώτη ημέρα διάθεσης τους ενόψει Μπέρνλι.

Η... δίψα των φίλων των Πειραιωτών για τη φετινή σεζόν είναι τεράστια και θέλουν από την πλευρά τους να δείξουν τη στήριξη και την αγάπη τους προς το σύλλογο, οδηγώντας τον να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Τα «μαγικά χαρτάκια» βρίσκονται και σήμερα στη διάθεση του κόσμου, ο οποίος αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό αναμένεται να μετατρέψει σε «καμίνι» την Πέμπτη (23/08) το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός θέλει όσο ποτέ στο πλευρό του τον κόσμο, στην κρίσιμη μάχη με τους Βρετανούς, και εκείνος φαίνεται να ανταποκρίνεται, όπως πάντα άλλωστε, και να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα.

Την Πέμπτη οι ΓΑΥΡΟΙ θα παίξουν και εκείνοι «μπάλα», όπως μόνοι αυτοί γνωρίζουν, δίνοντας φτερά στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι δεν έχουν παρά να εκμεταλλευτούν την τρομερή ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργηθεί στο Ναό.

Στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν λυγίσει πολύ σπουδαιότερες ομάδες από την Μπέρνλι και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι με τη δική τους ώθηση μπορεί η ομάδα να κάνει το σημαντικό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League κόντρα στους Άγγλους.

Διαβάστε επίσης

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς η έντονη παρουσία των Ελλήνων παικτών στο σύλλογο.

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν όσο το δυνατόν συντομότερα να… ξεμπερδέψουν με όσους δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη φετινή σεζόν.