Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι νικητές των προσκλήσεων για το Ολυμπιακός – Μπέρνλι

Οι νικητές των προσκλήσεων για το Ολυμπιακός – Μπέρνλι
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 15:29

Τους τυχερούς φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι κέρδισαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Θρύλος έκανε γνωστούς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι τυχεροί αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη των Πειραιωτών την Πέμπτη (23/08) κόντρα στην Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τους τυχερούς που κέρδισαν από δύο προσκλήσεις για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στη Μπέρνλι, την Πέμπτη 23/8/2018 στις 21:00.

Για να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς μπορείτε να μπείτε στην ενότητα του site μας, RED WALL, κάνοντας click ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που δείτε το όνομά σας και την φωτογραφία που μας έχετε στείλει τότε είστε ένας από αυτούς που θα παρακολουθήσει με την παρέα του τον αγώνα της ομάδας μας από κοντά.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες παραλαβής των προσκλήσεών τους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!».

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Νάτχο...

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Νάτχο...

Ο Ισραηλινός μέσος αυξάνει την ένταση του στις προπονήσεις, ώστε να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπάχαλο με τις προκηρύξεις!

Μπάχαλο με τις προκηρύξεις!

Και γκάφα Βασιλειάδη, αφού δεν υπέβαλε επίσημα το πλάνο αναδιάρθρωσης. Τελικά την Παρασκευή (24/08), δηλαδή λίγο πριν τη σέντρα, θα κριθεί πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν!