Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα «μουλωχτά» ο Τριτσώνης στην ΚΕΔ

Στα «μουλωχτά» ο Τριτσώνης στην ΚΕΔ
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 22:14
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Υπενθυμίζουμε πως δεν διαψεύστηκε ότι τον περασμένο Φεβρουάριου, η FIFA και η UEFA ζήτησαν να φύγουν από την ΚΕΔ ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης. Όμως, ο Περέιρα τους κράτησε, τον μεν πρώτο ως υπεύθυνο για την τήρηση της Συνθήκης Διαιτησίας, τον δε Κρητικό ως επικεφαλής για το VAR που θα μπει από Ιανουάριο!

Όμως, έχει ο... καιρός γυρίσματα, καθώς ο Τριτσώνης επέστρεψε και τυπικά στην ΚΕΔ, η οποία είναι υπεύθυνη για τους ορισμούς διαιτητών, ενώ να ληφθεί υπόψη πως, επίσης, δεν έχει διαψευστεί ότι ο Περέιρα τον εμπιστεύεται και τον συμβουλεύεται (και για τους ορισμούς;). Διαβάστε πως ο Τριτσώνης ξαναμπήκε στην ΚΕΔ με... κομψό τρόπο:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σεμιναρίου των διαιτητών και των βοηθών της Superleague, που ξεκίνησε Σάββατο στο Καρπενήσι και ολοκληρώθηκε την Τρίτη (21/08), ο Σταύρος Τριτσώνης συμμετέχει ως «Διευθυντής Ακαδημίας ΚΕΔ».

Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, με ημερομηνία 22 Ιουνίου, μέρος της επιστολής του Περέιρα προς το ΔΣ:

«Με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας δημιουργείται «Ακαδημία Διαιτησίας», η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της.

Θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του «εθνικού κέντρου κατάρτισης», το οποίο θα υλοποιεί το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και θα έχει την αρμοδιότητα της εκπαίδευσης των διαιτητών έως το επίπεδο των Ε.Π.Σ. και του προγράμματος καθοδήγησης ταλέντων».

Για να κάνουμε και χιούμορ, η ΚΕΔ είναι «ξενοδοχείο» και όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει; Γιατί η FIFA και η UEFA δεν αντιδρούν, εφόσον ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ ζήτησε να φύγει, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν;

Διαβάστε επίσης