Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καταξιωμένος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

«Καταξιωμένος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 21:52

Ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό είναι ο Φιλ Μπάρντσλεϊ, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου. Ο ποδοσφαιριστής της Μπέρνλι χαρακτήρισε τον Θρύλο καταξιωμένο στο ευρωπαϊκό στερέωμα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του…

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Είναι η δεύτερή μου χρονιά. Περάσαμε καλές σεζόν, ειδικά πέρσι που βγήκαμε έβδομοι. Λόγω της παρουσίας μας στην Premier League μας γεμίζει με ενθουσιασμό. Ηρθαμε εδώ, είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθαμε στην Αθήνα να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, έναν σύλλογο που είναι καταξιωμένος στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Για τη σημασία του αγώνα για τη Μπέρνλι: «Δεν ήρθαμε εδώ για να δούμε τα αξιοθέατα της Αθήνας, ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να παίξουμε στην έδρα μας την πρόκριση. Αν περάσουμε, θα έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και στην Αθήνα, αλλά και στην Αγγλία».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει η Μπέρνλι σε Αγγλία και Ευρώπη: «Ολοι γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Ο κόουτς κάνει τις επιλογές των παικτών και πρέπει εμείς να σταθούμε αντάξιοι των απαιτήσεων αυτού του επιπέδου και να φτάσουμε στα υψηλά στάνταρ που απαιτούνται. Σε επίπεδο ομάδας ο κόουτς και ο σύλλογος έκαναν τις κατάλληλες επιλογές για να υπηρετήσουν το επίπεδο του συλλόγου. Ο Χαρτ για παράδειγμα έχει κάνει εντυπωσιακή παρουσία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την κατάσταση της Μπέρνλι: «Υπήρχαν κάποια ζητήματα, τα αντιμετωπίσαμε, κάναμε καλές προπονήσεις, το σύνολο των παικτών είναι συγκεντρωμένο στην αυριανή αναμέτρηση. Για αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία την αναμέτρηση στην Αθήνα».

Για τους φιλάθλους της Μπέρνλι: «Σίγουρα έχουν κάνει μεγάλες αποστάσεις. Γνωρίζω ότι ήταν δύσκολο να βρουν πτήσεις είτε μέσω Μάντσεστερ είτε κάποιου άλλου ευρωπαϊκού αεροδρομίου. Είναι σημαντική η υποστήριξή τους. Ολοι έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε εμπειρία της συμμετοχής μας στην Ευρώπη. Όλοι είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε για την πρόκριση».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ολοι ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, θα είναι ζεστή η ατμόσφαιρα, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Και είναι μία πρόκληση να παίξουμε εδώ».

Για το αν η Μπέρνλι θα έχει πιο εύκολο ή πιο δύσκολο έργο σε σχέση με τα ματς στη Μπασακσεχίρ: «Κάθε αναμέτρηση την αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Αυτή είναι η προσέγγισή μας. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς επιθετικούς παίκτες. Στην Ευρώπη καλείσαι να αναμετρηθείς με μία διαφορετική πρόκληση κάθε φορά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αύριο, σκληρό παιχνίδι, αλλά ανυπομονούμε να παίξουμε».

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» το Καραϊσκάκη!

«Καμίνι» το Καραϊσκάκη!

Απέμειναν περίπου 5.000 εισιτήρια για το ματς με την Μπέρνλι, που θα διατίθενται από τις 10:00 της Πέμπτης.

Το «Κάστρο» του Πειραιά

Το «Κάστρο» του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες σε 5 εντός έδρας ματς στα προκριματικά κυπέλλου UEFA και Europa League, αλλά και 15-3 γκολ!