Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πυρ και μανία ο υπερσύμβουλος με την πολιτική Βασιλειάδη

Πυρ και μανία ο υπερσύμβουλος με την πολιτική Βασιλειάδη
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 22:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αφωνος έμεινε ο Πετρ Φούσεκ στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς... έπαθε πλάκα με την αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη. Ο υπερσύμβουλος της FIFA που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Πάρκο Γουδί, ή αν προτιμάτε ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας όπως τον παρουσίασαν, έγινε πυρ και μανία. Δεν κατονόμασε τον Βασιλειάδη, όμως άφησε αιχμές για το... πεφωτισμένο σχέδιο της αναδιάρθρωσης.

«Μια αναδιάρθρωση των κατηγοριών χρειάζεται αναλυτική και επιστημονική προετοιμασία. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Πρέπει να συνυπολογιστούν όλα τα θέματα για να αποφευχθούν τα λάθη, διότι αλλάζουν πολλά. Χρειάζεται να γίνει αναλυτική και επιστημονική προσέγγιση. Είμαι στη διάθεση του προέδρου της ΕΠΟ, προκειμένου να προσφέρω την τεχνογνωσία μου, προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη των άλλων χωρών», σχολίασε ο Φούσεκ με αφορμή την... παρωδία των προκηρύξεων.

Μπορεί ο Τσέχος να τους είπε ότι δεν προλαβαίνουν, όμως πρέπει να προλάβουν! Παράλληλα καταδεικνύεται και η... απουσία της ΕΠΟ, η οποία δεν πήρε την κατάσταση στα χέρια της, καθώς η αναδιάρθρωση αλλάζει πολλά δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ δεν κατάλαβε ότι είναι η ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή.

Διαβάστε επίσης

Η εντολή είναι μία: η μπάλα κάτω!

Η εντολή είναι μία: η μπάλα κάτω!

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έλεγε διαρκώς και στην προπόνηση της Τετάρτης. Αυτή είναι η βασική του οδηγία, στους παίκτες του, για το ματς με την Μπέρνλι.

Το «Κάστρο» του Πειραιά

Το «Κάστρο» του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες σε 5 εντός έδρας ματς στα προκριματικά κυπέλλου UEFA και Europa League, αλλά και 15-3 γκολ!

«Καμίνι» το Καραϊσκάκη!

«Καμίνι» το Καραϊσκάκη!

Απέμειναν περίπου 5.000 εισιτήρια για το ματς με την Μπέρνλι, που θα διατίθενται από τις 10:00 της Πέμπτης.