Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται εξελίξεις με τους Ιρανούς…

Έρχονται εξελίξεις με τους Ιρανούς…
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 09:38

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στο αποψινό ματς με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, το ενδιαφέρον στους ανθρώπους της ομάδας βρίσκεται και στις αποχωρήσεις των παικτών της ομάδας.

Οι Ιρανοί του Θρύλου βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, οι οποίες όπως φαίνεται θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες τόσο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ όσο και για τον Εχσάν Χατζισαφί.

Αρχικά, ο αμυντικός των Πειραιωτών εξετάζεται από δύο συλλόγους της χώρας του, οι οποίες τον θέλουν διακαώς, με την Τράκτορ Σάζι να είναι αυτή που δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να τον κάνει δικό της.

Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» φαίνεται ότι εξετάζεται ξανά από ομάδες της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα των Χέρενφεν και Ουτρέχτης, με τις εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε η ώρα (pic)

Έφτασε η ώρα (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αποψινό ματς στο Ναό κόντρα στην Μπέρνλι.

Με τα ερυθρόλευκα ξανά ο Θρύλος! (pic)

Με τα ερυθρόλευκα ξανά ο Θρύλος! (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media της ομάδας κάλεσε τον κόσμο των Πειραιωτών να φορέσουν και εκείνοι την ερυθρόλευκη φανέλα, βοηθώντας τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Μπέρνλι.

«Με τη δύναμη από τις φωνές και τα χειροκροτήματά σας, νιώθουμε ανίκητοι!»

«Με τη δύναμη από τις φωνές και τα χειροκροτήματά σας, νιώθουμε ανίκητοι!»

Το κάλεσμα Κώστα Φορτούνη στον κόσμο για το ματς με την Μπέρνλι. «Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα» τόνισε και πρόσθεσε: «Φοράμε την ερυθρόλευκη φανέλα, όλοι στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά!»